Pythonskole

Python & PASCO

PASCO lanserte i 2021 en integrasjon som tillater å lese av data direkte fra din Python-kode. Med enkle kodeeksempler, viser vi hvordan det er mulig å lagre, analysere og plotte data fra eksperimenter elevene selv setter opp, i en kode som ikke er vanskeligere enn at de klarer å skrive den selv. 

Om kurset

For å lære koding, er det viktig at man setter seg overkommelige mål, hvor det er mulig å se selv om sluttresultatet ser riktig ut. Samtidig er det både motiverende for eleven, og nyttig for læreren, når det er mulig å kombinere kompetansemål og flere fag i ett. Med Python er det mulig å gjøre flere matematiske beregninger og analyser i sanntid, og eleven kan selv være med å skrive kode for derivasjon, regresjon, gjennomsnitt, ekstrapolasjon, mm. 

Dersom skolen allerede har de hvite trådløse PASCO-sensorene, eller vurderer å gå til anskaffelse av dem, ligger alt til rette for en enkel og lærerik øvelse med Python. I dette kurset viser vi hvordan du installerer PASCO-integrasjonen, kobler sensorene til Pythonkoden, og gir eksempler på enkle koder som dere kan bruke sammen med elevene. 

Få hjelp til å ...

Ta kontakt

Vi skreddersyr kurset til din skoles behov.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud på kurspakke.

Mer informasjon

Fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mottatt din henvendelse. 

programmer, computer, code-4709802.jpg

Takk for din bestilling!

Vi kontakter deg så snart vi har lest din bestilling. Om du er på jakt etter inspirasjon til hva det kurset du ønsker skal handle om, kan du se vår YouTube-kanal.

Om du blir utålmodig eller har travelt med å få bekreftet din bestilling, kontakt oss på 93024034 eller kontakt@pythonskole.no.

Vennlig hilsen Vegard & Co