Pythonskole

Store muligheter

Python har utrolige mange bruksområder, om man vet hvor man skal lete. Det finnes flere koder gratis tilgjengelig på nett, hvor elevene og læreren kan jobbe videre og tilpasse et i utgangspunktet spennende og lærerikt eksempel. Dette kurset viser et lite utvalg av de flotteste, mest spennende eksemplene, som også har en stor relevans for læreplanen. 

network, technology, connection-6564511.jpg

"KODE-KICKOFF 22/23" - Få 15% rabatt

Start neste skoleår med et spennende og lærerikt kurs i programmering.
Vi gir 15% rabatt på alle kurs som bestilles innen 1.juli 2022!

Om kurset

Fordelen med tekstbasert programmering, og spesielt Python, er at det kan brukes til så godt som alt mulig. Koden kan dermed spisses og tilpasses dine ønsker, eller utvides til å beskrive de utroligste naturlige fenomener. Fraktaler, simuleringer av verdensrommet, lotto eller kortspill, snake (ja, det gamle mobilspillet) eller flipper er bare noen eksempler som viser mulighetene som ligger i programmeringspråket Python. 

Mer informasjon

Fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mottatt din henvendelse. 

programmer, computer, code-4709802.jpg

Takk for din bestilling!

Vi kontakter deg så snart vi har lest din bestilling. Om du er på jakt etter inspirasjon til hva det kurset du ønsker skal handle om, kan du se vår YouTube-kanal.

Om du blir utålmodig eller har travelt med å få bekreftet din bestilling, kontakt oss på 93024034 eller kontakt@pythonskole.no.

Vennlig hilsen Vegard & Co