Pythonskole

Store muligheter

Python har utrolige mange bruksområder, om man vet hvor man skal lete. Det finnes flere koder gratis tilgjengelig på nett, hvor elevene og læreren kan jobbe videre og tilpasse et i utgangspunktet spennende og lærerikt eksempel. Dette kurset viser et lite utvalg av de flotteste, mest spennende eksemplene, som også har en stor relevans for læreplanen. 

network, technology, connection-6564511.jpg

Om kurset

Fordelen med tekstbasert programmering, og spesielt Python, er at det kan brukes til så godt som alt mulig. Koden kan dermed spisses og tilpasses dine ønsker, eller utvides til å beskrive de utroligste naturlige fenomener. Fraktaler, simuleringer av verdensrommet, lotto eller kortspill, snake (ja, det gamle mobilspillet) eller flipper er bare noen eksempler som viser mulighetene som ligger i programmeringspråket Python. 

På hjelp til å ...

Intro

3 000 kr 2550 kr per kurs
  • Varighet: 1,5 timer
  • Tilbys fysisk eller digital
  • Opp til 15 deltakere

Heldags

15 900 kr 13515 kr per kurs
  • Varighet: 7 timer
  • Tilbys kun fysisk
  • Opp til 15 deltakere

Mer informasjon / Bestill

Fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mottatt din henvendelse. 

programmer, computer, code-4709802.jpg

Takk for din bestilling!

Vi kontakter deg så snart vi har lest din bestilling. Om du er på jakt etter inspirasjon til hva det kurset du ønsker skal handle om, kan du se vår YouTube-kanal.

Om du blir utålmodig eller har travelt med å få bekreftet din bestilling, kontakt oss på 93024034 eller kontakt@pythonskole.no.

Vennlig hilsen Vegard & Co