Pythonskole

Modellering & simulering

Modellering og simulering er en morsom måte å lære om naturen. Ved å etterligne naturen, gjennom å kode de fysiske lover for utvalgte fenomener, kan må lage et lite laboratorium på sin egen lille PC.  Her har eleven mulighet til å utforske flere scenarier og se hvordan naturen ville oppført seg om forholdene var litt annerledes.

Om kurset

Med enkle metoder for integrasjon av bevegelseslikningene, varmetransport, o.l., er det mulig for elevene å utvikle sine helt egne simuleringer eller modelleringer, med relativt få linjer kode. Med tekstbasert programmering, kan den abstrakte kunnskapen om derivasjon eller integrasjon overføres til direkte matnyttige og realistiske verktøy for å simulere f.eks. luftmotstand og tyngdekraft.

Kurset gir introduksjon til hvilke metoder som trengs og hva man må passe på når man skal sette opp sin egen simulering. Det gis også opplæring i å bruke andres koder, som er i stand til å simulere mer komplekse systemer, og hvordan disse tilpasses egen bruk. 

Få hjelp til å ...

Intro

3 000 kr 2550 kr per kurs
  • Varighet: 1,5 timer
  • Tilbys fysisk eller digital
  • Opp til 15 deltakere

Heldags

15 900 kr 13515 kr per kurs
  • Varighet: 7 timer
  • Tilbys kun fysisk
  • Opp til 15 deltakere

Mer informasjon

Fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mottatt din henvendelse. 

programmer, computer, code-4709802.jpg

Takk for din bestilling!

Vi kontakter deg så snart vi har lest din bestilling. Om du er på jakt etter inspirasjon til hva det kurset du ønsker skal handle om, kan du se vår YouTube-kanal.

Om du blir utålmodig eller har travelt med å få bekreftet din bestilling, kontakt oss på 93024034 eller kontakt@pythonskole.no.

Vennlig hilsen Vegard & Co