Pythonskole

Matematikk

Matematikk er som skapt for koding, og koding er som skapt for programmering. Når målbare størrelser kan lagres i variabler og lister, og behandles i store mengder og med mange repetisjoner, åpnes plutselig mange muligheter vi ikke har når vi gjøre matte bare på papir. Og av alle bruksområder er kanskje statistikk og spill basert på sannsynligheter noe av det morsomste for barn og voksne. 

mathematics, formula, physics-1509559.jpg

Om kurset

Med flere korte og varierte koder, viser vi hvordan du kan programmere kjente læresetninger fra matematikken og demonstrere de enkleste og mest underholdende spill med tilfeldige tall og sannsynligheter. Beregn befolkningstall og lag enkle matematiske modeller for vekst. Simuler terningkast og finn sannsynligheter etter flere tusen realisasjoner. Lag en digital kortstokk eller spill lotto, og se hvor ofte du vinner uten å tape en krone. 

De første programmeringspråkene var laget av og for forskere, som trengte å løse oppgaver med veldig mange steg eller repetisjoner. Å løse matematiske oppgaver med koding er derfor helt naturlig, og regler for algebra, funksjoner og sannsynlighet ligger som en naturlig og intuitiv del av koden. 

Få hjelp til å ...

Ta kontakt

Vi skreddersyr kurset til din skoles behov.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud på kurspakke.

Mer informasjon / Bestill

Fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mottatt din henvendelse. 

programmer, computer, code-4709802.jpg

Takk for din bestilling!

Vi kontakter deg så snart vi har lest din bestilling. Om du er på jakt etter inspirasjon til hva det kurset du ønsker skal handle om, kan du se vår YouTube-kanal.

Om du blir utålmodig eller har travelt med å få bekreftet din bestilling, kontakt oss på 93024034 eller kontakt@pythonskole.no.

Vennlig hilsen Vegard & Co