Pythonskole

Biologi & kjemi

Biologi og kjemi kan også kodes! Med anvendelser som dataanalyse, datalogging, modellering og statistisk analyse kan tekstbasert programmering gi god innsikt i et allerede spennende fag. Kurset tilpasses de forsøkene deres ønsker å kode, og tar utgangspunkt i en kombinert bruk av datalogging og modellering. 

 

Om kurset

Python har vist seg å være nyttig til langt mer enn klassisk matematikk eller fysikk, og stadig flere kjemi- og biologilærere oppdager hvilke forsøk de gjør som kan bli enda bedre med litt koding. Eksempler er sanntids analyse av titreringsforsøk, fotosyntesen (måling og modellering) og simulering av genvariasjoner hos mennesker. 

Biologi & kjemi har den fordelen at formålet med øvelsen ofte er veldig tydelig, og en analyse eller modellering gjøres i Python må kunne understøtte funnene som elevene selv kan observere i forsøket eller på ekskursjonen. Dette gir både en god forståelse for hva koden gjør, og ikke minst stiller elevene bedre i stand til å vurdere om resultatene fra analysene er fornuftige. 

Ta kontakt

Vi skreddersyr kurset til din skoles behov.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud på kurspakke.

Mer informasjon

Fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mottatt din henvendelse. 

programmer, computer, code-4709802.jpg

Takk for din bestilling!

Vi kontakter deg så snart vi har lest din bestilling. Om du er på jakt etter inspirasjon til hva det kurset du ønsker skal handle om, kan du se vår YouTube-kanal.

Om du blir utålmodig eller har travelt med å få bekreftet din bestilling, kontakt oss på 93024034 eller kontakt@pythonskole.no.

Vennlig hilsen Vegard & Co